Uren Inloggen Contact

Niek Broer aan het woord bij PROambt

PROambt is een onafhankelijk pensioen- en mobiliteitsadviesbureau. Het bureau werkt zowel voor werkgevers en werknemers bij de overheid, onderwijs en zorg- en welzijnssector als voor het bedrijfsleven. Pernu werkt graag samen met PROambt omdat het een vooruitstrevend bedrijf is en dat zie je natuurlijk terug in het werk, maar ook in de omgang met elkaar als collega's. Zo hebben de meeste collega's geen typische functiebeschrijving maar een taakverantwoordelijkheid.

Niek Broer is via Pernu werkzaam bij PROambt en vertelt graag over zijn werkplek. 

Op deze foto: links Niek Broer en rechts 'Recruitment Manager' Imke van Atten

Niek Broer - Pensioenspecialist in Opleiding

Niek Broer werkt sinds juni 2023 via Pernu gedetacheerd bij PROambt als pensioenspecialist in opleiding. Hij houdt zich bezig met een breed scala aan taken, zoals het beantwoorden van vragen van deelnemers, het toevoegen van nieuwe deelnemers in de systemen, en het verwerken van gegevens en verzoeken van verschillende overheden. "Mijn takenpakket is heel divers, en er is mij een mooie toekomst in het vooruitzicht gesteld," vertelt Niek.

Niek is vooral te spreken over de werksfeer bij PROambt. "Ik werk in een leuk en gezellig team waar ik de tijd, vrijheid en het vertrouwen krijg om mijn vaardigheden te ontwikkelen," zegt hij. PROambt staat altijd klaar om hem te ondersteunen, vooral wanneer er zich arbeid gerelateerde problemen voordoen. Dit vindt hij een groot pluspunt.

Het contact met Pernu verloopt ook voor Niek soepel. Hij waardeert het persoonlijke contact en de snelle respons op zijn vragen. "Toen er een arbeid gerelateerd probleem optrad, konden Pernu en PROambt snel nieuwe afspraken maken, wat mij veel duidelijkheid gaf," zegt Niek.

Toen er een arbeid gerelateerd probleem optrad, konden Pernu en PROambt snel nieuwe afspraken maken, wat mij veel duidelijkheid gaf

Niek heeft een bijzondere achtergrond. Tijdens zijn vervolgstudie werd hij ernstig ziek, wat hem dwong om zichzelf weer van de grond af op te bouwen. Als Wajongere heeft hij hierdoor ook te maken gehad met arbeid gerelateerde problemen die niet altijd makkelijk waren. Toch vond hij een nieuwe kans bij PROambt, waar hij nu met veel enthousiasme werkt. "Dankzij Pernu en mijn jobcoach heb ik weer het gevoel dat ik op mijn plek zit en sinds tijden weer supergoed in mijn vel zit," deelt Niek trots.

Share
Garcia
1 October 2024

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist