Uren Inloggen Contact

De mogelijkheden van GoodHabitz: ‘Alle gevolgde trainingen pas ik zowel in werk als privé toe.’

Een online training volgen in je eigen tijd én op je eigen manier, klinkt ideaal toch? GoodHabitz, aanbieder van online trainingen, is daarom populair bij onze medewerkers. Bij GoodHabitz ligt de focus op persoonlijke vaardigheden en vinden ze dat leren leuk moet zijn. Fun vormt dan ook de basis voor al hun online trainingen. Op die manier motiveert GoodHabitz medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Bij Pernu krijgen we regelmatig positieve verhalen terug van onze medewerkers die trainingen volgen via GoodHabitz. Dit keer delen Maureen Rambaran en Stephan Geitenbeek hun ervaringen.

Maureen Rambaran – behandelfunctionaris bij de Belastingdienst

Maureen Rambaran is 49 jaar en werkzaam als behandelfunctionaris bij de Belastingdienst en heeft al meerdere trainingen gevolgd via GoodHabitz. Ze is erg te spreken over het ruime aanbod aan cursussen die aansluiten op hedendaagse kennis. Maureen: ‘De lesstof is duidelijk en te volgen in makkelijke stappen. Daarnaast is het de afwisseling tussen lezen, kijken en luisteren wat een cursus interessant maakt. Alle gevolgde trainingen pas ik zowel in werk als privé toe. Bijvoorbeeld bij de cursus ‘Kritisch denken’ heb ik veel onderdelen toegepast in mijn privéleven maar ook in mijn functie. En met de cursus ‘Thuiswerken’ heb ik geleerd hoe ik met hybride werken een goede balans kan creëren tussen werk en privé.’

‘Met de cursus ‘Thuiswerken’ heb ik geleerd hoe ik met hybride werken een goede balans kan creëren tussen werk en privé.’

Diversiteit & Inclusie is de favoriete opleiding van Maureen. De masterclass gaf haar inzicht hoe snel een bias een rol speelt. ‘Dit thema sluit goed aan op de veranderende wereld waar polarisatie veel vaker voorkomt. Deze cursus gaf handvatten ter voorkoming van vooroordelen, maar ook hoe die te veranderen zijn als je ze onbewust hebt,’ aldus Maureen.

Verder heeft Maureen ook de opleidingen Microsoft Teams en AVG-proof gevolgd. Maureen wil graag nog meer cursussen of trainingen volgen via GoodHabitz zodra ze meer tijd heeft. ‘Niet alle cursussen/trainingen hoeven op mijn werk gericht te zijn, soms pak ik er één die gewoon algemene kennis geeft. Ook leuk om even wat anders te leren!’

Stephan Geitenbeek - managementondersteuner bij de Justitiële ICT Organisatie

Stephan Geitenbeek is 45 jaar en managementondersteuner bij de Justitiële ICT Organisatie, een onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Zijn favoriete training via GoodHabitz is ‘Ik notuleer’. Deze training heeft hem zo enthousiast gemaakt dat hij nu is gestart met de opleiding ‘Notuleren’ bij LOI.

Verder heeft Stephan ook de trainingen Teamwork, Thuiswerken, Online (samen)werken, LinkedIn, Excel compleet en Yes een vergadering gevolgd via GoodHabitz. Hij is vooral te spreken over de goede basiskennis die de trainingen bieden.

Stephan: ‘De trainingen die ik volg via GoodHabitz sluiten goed aan bij het hybride werken. Verder merk ik dat ik het leren notuleren en het aanbrengen van structuur nu ook toepas in mijn functie. Deze onderdelen heb ik onder andere uit trainingen van GoodHabitz gehaald.’

GoodHabitz onder de Pernu medewerkers

De laatste drie maanden zijn vooral de trainingen ‘Excel compleet’, ‘Gewoon goed schrijven’ en ‘Zeggen waar het op staat’ populair onder onze medewerkers. Daarnaast zien we dat er veel trainingen worden gevolgd binnen de vakgebieden ‘Communicatie en taal’ en ‘Digitale vaardigheden’.

Ben je ook aan het overwegen om jezelf meer te ontwikkelen? Op deze pagina vind je meer informatie over de opleidingen van GoodHabitz, maar ook over andere opleidingsmogelijkheden binnen Pernu, bijvoorbeeld het volgen van een opleiding via de LOI.

Share
Garcia
25 July 2024

Recente artikelen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist